Oynatma Listesi
MAGAZİN

Hadise, cesur dansıyla dikkatleri üzerine çekti! Sosyal medya yıkıldı

Hadise, devam eden turnesi kapsamında İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu sahnesindeydi. 18 Mayıs'da İzmirliler ile buluşan Hadise, erken bayram kutlaması yaparak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı sahnede kutladı. Ünlü ismin sahne performansı çok konuşuldu.

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yaz sezonunu geçtiğimiz günlerde açmıştı. Hadise, deniz kenarında çekilen bikinili pozlarını peş peşe paylaşmıştı.

Güzel şarkıcı, gönderisine dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in 1996'da verdiği bir röportajda kullandığı, bir efsane haline gelen "Anne, zengin adam benim!" cümlesini yazmıştı.

DANSI OLAY OLDU

Her konseri ve her performansı olay şarkıcı, sosyal medya pozları kadar sahnedeki hareketleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü isim geçtiğimiz akşam verdiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için İzmir'de sahne aldı. Hadise, dansıyla olay oldu.

BEĞENİ YAĞDI

 Instagram hesabından paylaştığı cesur sahne tarzıyla yaptığı dans sosyal medyayı sallayan Hadise'ye: 'Her konuda yetenekli', 'Ses desen var sahne hakimiyeti desen var', 'Ne yapsa yakışıyor' gibi yorumlar geldi.

Kendisini izleyen binlerce İzmirli ile şarkılarını söyleyen sanatçı 1.5 saat aralıksız dans edip, şarkılarını söyledi. Hadise performansı ile seyircisinden tam puan alırken, Züleyha Kuru tasarımı kıyafetiyle de yine ışıl ışıldı. Hadise turnesine Diyarbakır, Gaziantep, Konya ve Adana konserleri ile devam edecek.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER