Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarmıştı! Monaco'da Blossomgame'den açıklama geldi: Sonra görüşürüz

Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarmıştı! Monaco'da Blossomgame'den açıklama geldi: Sonra görüşürüz

04.05.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi 4'üncü maçında Monaco ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden Fenerbahçe mağlup ayrılırken maç sonu taraftarlar ile Monacolu oyuncular arasında sinirler gerildi. Monaco'da forma giyen Jaron Blossomgame ise yaşananları anlattı.

Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarmıştı Monacoda Blossomgameden açıklama geldi: Sonra görüşürüz

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-Off dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Monaco ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, Monaco’ya 65-62 yenilerek Final Four biletini son maça bıraktı.

Haberin Devamı

Mücadelenin sona ermesinden sonra ise saha bir anda karıştı.

MAÇ SONU SAHA KARIŞTI

Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte saha karıştı. Sahaya yakın bölgedeki taraftarlar ve Monaco oyuncuları arasında büyük gerginlik yaşandı. Daha sonra görevlilerin araya girmesiyle birlikte konuk ekibin oyuncuları soyunma odasına gönderildi.

BLOSSOMGANE'NİN HAREKETİ SİNİRLERİ GERDİ

Fenerbahçe taraftarları Monaco'dan Blossomgame’ye tepki gösterirken Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic başta olmak üzere diğer oyuncular ve güvenlik görevlileri araya girerek olası bir kavgayı önlemişti.

Mücadele sonrasında Blossomgame'den yaşananlar hakkında açıklama geldi.

'14 SANİYE SONRA GÖRÜŞÜRÜZ DEDİM'

Basketnews'te yer alan habere göre Monaco'da forma giyen ve olayların içerisinde yer alan Jaron Blossomgame, yaşananları şu şekilde anlattı:

Haberin Devamı

Bazı taraftarların 14 saniye kala Alpha'ya bir şeyler söylediğini gördüm. Orada durmuş gülümsüyordu ve sanırım onları biraz kızdırıyordu. Ona bir kağıt parçası ya da başka bir şey fırlattılar. Şöyle dedim: Pekala 14 saniye sonra görüşürüz. Oyun sona erdi ve Alpha'yı kucaklamaya gittim. Belli ki bundan hoşlanmadılar.

Yazarlar