Fenerbahçe Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti

Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti

04.05.2024 - 11:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray'la şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Yeni sezon için ilk transferini Süper Lig'den yapan sarı-lacivertliler, futbolcunun ilk ödemesini de gerçekleştirdi. İşte detaylar..

Fenerbahçe ilk transferini Süper Ligden yaptı İlk taksit ödendi, işte ücreti

 

Bu sezon 3 kulvarda şampiyonluk hedefiyle yolan çıkan Fenerbahçe, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nden elenince şuan tüm gücüyle Süper Lig şampiyonluğu için çaba gösteriyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe bu hafta deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak. Galatasaray'ın gerisinde 2. sırada bulunan sarı-lacivertliler hata yapmadan zirve takibini sürdürmek istiyor.

Şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ederken Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başlamış durumda.

FENERBAHÇE YENİ SEZON İÇİN İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Sabah'ta yer alan habere göre sarı-lacivertliler, yeni sezon için ilk transferini Fatih Karagümrük'ün yıldızı Levent Mercan ile gerçekleştirdi.

Takımın sportif direktörü Mario Branco, Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki gurbetçi oyuncusu için yapılan görüşmelere noktayı koydu.

Fenerbahçe ilk transferini Süper Ligden yaptı İlk taksit ödendi, işte ücreti

İLK TAKSİT ÖDENDİ

Pazarlıklarda 2 milyon Euro + bonus maddeler karşılığında el sıkışıldı. Hatta yetenekli futbolcunun ilk taksit ödemesi, geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

OOSTERWOLDE-LEVENT İLE DEVAM

Fenerbahçe yönetimi, Levent Mercan transferiyle birlikte yeni sezon için kafasındaki ikiliyi oluşturmuş oldu.

Sarı- lacivertliler, Oosterwolde-Levent ikilisi ile sezon planlamasını yaptı. Hollandalı oyuncuya çok ciddi bir teklif gelmediği takdirde takımda tutulacak.