Heyecan ve sürpriz içeren bir yeniay geliyor

Yeniay yılın en dikkat çekici zamanlarından birisine işaret ediyor.

Sevgili okurlar, 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeniay büyük bir hareket ve değişiklik içeriyor. Jüpiter ve Uranüs’ün yan yana gelmesi yüksek heyecan, sürprizler ve yeniliklerle alakalıdır. 14 yılda bir araya gelen bu iki gezegen geçtiğimiz günlerde 21 Nisan’da birleşmişti. Şimdi bu yeniay zamanında Jüpiter ve Uranüs’ün getirdiği beklenmedik durumları daha fazla yaşayabiliriz. Yeniay toprak elementinden Boğa burcunda olduğu için bu beklenmedik durumlar tüm dünyada toprakla ilgili de olabilir. Yer olayları ve yanardağlarla ilgili gelişmeler yanında toprağa ilişkin pek çok beklenmedik durum dikkat çekici olabilir. Bu dönemde ekonomide, piyasalarda beklemedik hareketler ve spekülatif koşullar da gündeme gelebilir. Ekonomik kaynaklar ve elimizdekileri kullanmak açısından ilginç ve sürprizlerle dolu bir dönemdeyiz.

Haberin Devamı

Yeniay sırasında yine Boğa burcunun yükselmesi ayrıca dikkat çekiyor. Hatta İstanbul’a göre özellikle Jüpiter’in ve Uranüs’ün yükselen burç derecesine son derece yakın olduğu görülmekte. Bu birleşme aynı zamanda sosyal konulara hareketlilik, heyecan, yenileyici ve başkaldırıcı unsurlar da taşır. Dolayısı ile bu dönemde pek çok ani durum ve uyanış içeren olaylarla karşılaşabiliriz. Benzer şekilde, siz de astrolojik haritanızda Boğa burcunun hangi evde olduğuna (tüm burç olarak) özellikle dikkat edin. Bu evle ilgili konularda hızlı değişiklikler, heves, canlanma ve yenilikler yaşayabilirsiniz. Sabit burçlar, Boğa, Aslan, Akrep ve Aslan bu dönemde kendilerini çok daha enerjik hissedebilirler ancak beklenmedik durumlara karşı direnç göstermek ve inat etmek yerine, değişime açık durmaları daha yerinde olacak.

Boğa’daki yeniay size neler getirmekte?

Önümüzdeki iki hafta boyunca parasal alanda, değer verdiğimiz konularda daha fazla yenilik ve canlılık var. Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde gelirlerinizi ve harcamalarınızı ilgilendiren konularda pek çok yenilik söz konusu olabilir. Bu konularda sürprizlere açık olun ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye bakın. Boğa ise pek çok yeni başlangıç hayatınıza daha fazla özgürlük, değişiklik ve hareketlilik getirebilir. Bu dönemi kişisel gelişiminizi ilgilendiren konularda başarılı şekilde değerlendirebilirsiniz. İkizler ise bu dönemde beklenmedik durumlar belki sizi oldukça şaşırtabilir. Gizli kalan ya da bilinçaltınızda sizi tetikleyen ve uyanışlar getiren olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yengeç ise bu dönemde arkadaşlar arasında ve sosyal alanda daha fazla aktivite, olumlu başlangıçlar ve değişiklikler gündeme gelebilir. Aynı zamanda iş hayatında ya da aşkta da olumlu bir hareketlilik söz konusu. Aslan ise bu dönemde mesleğinizde ve statünüzü ilgilendiren alanlarda olumlu sürprizler ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İşte dikkat çekebilirsiniz. Bu değişiklikler ailevi konulara dahi yansıyabilir. Başak ise bugünlerde kendinizi geliştirmek, yeni insanlar ve yabancılardan, uzaklardan gelebilecek fırsatları değerlendirmek için uygun koşullar var. Eğitim, medya ya da yolculuklar da çok yenileyici olabilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde finansal alanda, eşinizden ya da ortaklardan gelebilecek parasal konularda yenilikler, fırsatlar dikkat çekebilir. Borçlar, alacaklar ya da miras içeren konularda açılımlar ve değişiklikler söz konusu olabilir. Akrep ise bu dönemde evlilikte, ilişkilerde ve karşılıklı konularda ilginç durumlarla ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu yenilikler mesleki alanda da canlılık getirebilir. Dikkat çekebilirsiniz. Yay ise bu dönemde çalışma ortamınızda, iş hayatınızda yeni adımlar, başlangıçlar ya da sizi meşgul eden değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kullandığınız yöntemler de yenileniyor olabilir. Oğlak ise bu dönemde aşkta ve kendinizi ortaya koymak istediğiniz alanlarda daha heyecanlı ve şanslısınız. Hayatın keyifli konuları, istekler ve arzular yönünde daha dışadönük olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili olumlu haberler de olabilir. Saka ise bu dönemde topraktanü gayrimenkulden gelebilecek kaynaklar, yeni bir yere yerleşme söz konusu olabilir. Evden, aileden gelen imkanlarla alakalı işler yapabilirsiniz. Balık ise bu dönemde çevrenizde hareketlilik, yenilik getiren haberler, görüşmeler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerle ilgili konular dahi yenileyici olabilir. Eğitim ve kafaca meşgul olduğunuz konulara ilginçlikler gelmekte.

Haberin Devamı