Oynatma Listesi
TELEVİZYON

İnci Taneleri 15. Bölüm Fragmanı

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', 15'inci bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmana, Nehir ile Cihan yıllar sonra kavuştuğu sahneler damga vurdu.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizi 'İnci Taneleri'nin bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı.

Tanıtımda, Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir (Sera Kutlubey) ile yıllar sonra kavuşurlar. İki kardeşin birbirini bulması, onlara tekrar hüzünlü hikayelerini hatırlatır.

DİLBER, AZEM'E KIRGIN

Zahir'in (Mustafa Yıldıran) dönüşüyle tedirgin olan Dilber (Hazar Ergüçlü), hâlâ kırgın olduğu Azem'in soruları karşısında sinirlenir.Azem, Nehir’e ulaşabilmek için kızının yeni hayatına dair izleri takip ederken, en büyük ipucunu hiç ummadığı anda yanı başında bulur.

BÜYÜK KAVUŞMA NASIL SONUÇLANACAK?

Diğer taraftan düğün hazırlıkları yapan Nehir, ailesi konusunda sınanır. Nehir, babası Azem ile de görüşecek mi?İzleyicinin de haftalardır beklediği büyük kavuşmanın ne şekilde sonuçlanacağı, projenin yeni bölümünde cevap bulacak.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER