Trabzonspor Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!

12.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.

Trabzonsporda Uğurcan Çakıra Avrupa vizesi

Başkan Ertuğrul Doğan gündemdeki konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Kaptan Uğurcan Çakır’a Avrupa’ya transfer izni verebileceklerini aktaran Doğan, “Uğurcan bizim kardeşimiz. Çok iyi bir Trabzonsporlu. Avrupa’da oynamak gibi bir düşüncesi var. Önemli bir teklif gelirse, gitmesine izin vereceğimizi söylemiştik. Şu an resmi teklif olmasa da bazı kulüplerin bizimle bağlantıya geçtikleri doğrudur. Uğurcan’ın aklında böyle bir hayal var ve saygıyla karşılıyoruz. Resmi bir teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni sezon için transferde ciddi adımlar attıklarının altını çizen Başkan Doğan, “Hocamızla bu konuya çok ciddi şekilde eğildik. Güçlü bir kontrol yaparak ilerliyoruz. Şubat ayı itibariyle aklımızdaki isimler belliydi. O dönem başladık, çok ciddi yol aldık. Dört oyuncuyla anlaşma tamam şu an, 2 oyuncu ile anlaşma noktasına geldik. Bu süreci biz çok hızlı yapmak durumundayız. Hata yapma lüksümüz yok” dedi.

Ertuğrul Doğan, Beşiktaş’la oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinin yeri konusunda TFF ile yarın bir araya geleceklerini de bildirdi. Doğan, “Federasyon başkanımız, Hasan Arat Bey ve ben bir toplantı yapacağız. Trabzonspor için yer çok fark etmez. İlk tercihimiz Olimpiyat Stadı olacak. İstanbul’da oynayalım diyeceğiz ama federasyon ve Beşiktaş’ın görüşü olabilir. İstanbul’a yakın bir yer, Kocaeli de olabilir. Her şeyin adaletli olduğu, centilmence bir final olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BORÇ BELLİ OLDU

Bordo-mavili kulübün 56. Olağan Divan Genel Kurulu toplantısı Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi’nde yapıldı. Trabzonspor’un 1 Kasım 2023 ve 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki denetim kurulu raporu açıklandı. Raporda kulübün net borçtutarının 4 milyar 486 milyon TL olduğu belirtildi.

Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören büyük hedeflerin peşinde koşmanın büyük harcamaları gerektirdiğini ifade etti. Ören, “Dört büyükler arasında en az geliri olan takım Trabzonspor’dur. Sabır ve düzenli çalışmalar sonucu bu sorunların aşılacağına inancımız tamdır. Aksi durumda yapılan ve yapılacak olan harcamaların Trabzonspor’u soktuğu ekonomik darboğazı görmezden gelemeyiz. Zira kulübümüzün içinde bulunduğu mali durum hepimizi düşündürüyor. Umuyor ve diliyoruz ki bu anlamdaki çabaların meyvelerini yakın gelecekte alırız” dedi.