Galatasaray Galatasaray'da başkan adayı Sühely Batum'dan Dursun Özbek'e cevap!

Galatasaray'da başkan adayı Sühely Batum'dan Dursun Özbek'e cevap!

11.05.2024 - 18:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkan adaylarından Sühely Batum, Dursun Özbek'in açıklamalarına cevap verdi.

Galatasarayda başkan adayı Sühely Batumdan Dursun Özbeke cevap

Galatasaray'da başkan adaylığı için resmi başvuruda bulunan Süheyl Batum, Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Süheyl Batum şu ifadeleri kullandı:

Sayın Dursun Özbek bugün yaptığı bir konuşmada beni ve yol arkadaşlarımı "Florya projesini yaptırmayacağız" ifadesini kullanmakla itham etmiştir.

Oysa bizlerin izin vermeyeceği husus Florya projesinin hayata geçmesi değil, tam tersine 30 Temmuz 2022 tarihinde Genel Kurul'dan alınan yetkinin koşullarına eksiksiz olarak uyulmadan, oldu bittiye getirilerek yapılmasıdır. Yani Galatasaray'ın geleceğinin karartılmasıdır.

Bizler Galatasaray'ın menfaatine olan her projenin hayata geçmesi için taşın altına gövdemizi koymaya hazırız. Seçimi kazandıktan sonra da Florya projesi dahil her projeyi Galatasaray'ın geleceğini garanti altına alacak şekilde şeffaf olarak hayata geçireceğiz.

Haberin Devamı

Bunun haricinde atılacak her adım Galatasaray'a ve Galatasaray'ın geleceğine vurulmuş ağır bir darbe olacaktır.

Sayın Dursun Özbek'ten beklentimiz Galatasaray Genel Kurulu'na taahhüt edildiği, seçim döneminde vurgulandığı ve Sayın Erden Timur'un 3 Haziran 2022 tarihli lansman, 8 Mart 2023 tarihli televizyon programı ve biraz önceki basın açıklamasında ifade ettiği gibi Florya projesinin Galatasaray'ın kendi öz kaynaklarıyla yapılması ve kulübümüzün bu projeden en yüksek geliri elde etmesidir.

"Yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş şekilde göreve başlamasını...” taahhüt eden Sayın Dursun Özbek'in, yine kendi ifadesiyle 2 milyar TL tutarında alınacak olan avans ödemesinin, 25 Mayıs 2024'e kadar kimden ve hangi koşullarda alınacağını Galatasaray Genel Kurulu'na açıklamasını bekliyoruz.