Galatasaray Galatasaray'da 19.05 planı! Çifte kupa hayali

Galatasaray'da 19.05 planı! Çifte kupa hayali

11.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının yarınki maçlarda artabileceği inancını taşıyan Cim-Bom ihtimalleri masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun garantilenmesiyle, 19.05’te (19 Mayıs) iki kupa kaldırıp, şov yapmayı düşünüyor.

Galatasarayda 19.05 planı Çifte kupa hayali

Galatasaray, Fenerbahçe maçı öncesi şampiyonluğunu ilan ederse, derbiyi kupa şölenine çevirmek istiyor. Cim-Bom, son 3 haftaya 6 puan önde girerken, olası senaryolar masaya yatırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Buna göre yarın Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısında yaşayabileceği bir puan kaybı durumunda şampiyonluğun ilan edilebileceği ihtimali üzerinde duruldu. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluğun ilan edilmesi halinde ise gelecek hafta Rams Park’ta oynanacak Fenerbahçe maçının 19.05’te (19 Mayıs’ta) oynanmasını isteyecek. Böylece lig kupasıyla beraber Süper Kupa, sarı-kırmızılı futbolcuların ellerinde yükselecek.

Yine derbi maç öncesi, şampiyonluğa ulaşan kadın futbol takımı ile beraber sutopu takımı da, kupalarıyla beraber tribünleri selamlaması sağlanacak.

Ezeli rakibi ile oynayacağı derbiyi kupa şovuna çevirmeyi hayal eden Cim-Bom’da, Başkan Dursun Özbek bu kupa şovunu gövde gösterisine çevirmeyi amaçlıyor. Yaklaşan seçimler öncesi yapılacak bu gösteri, Özbek ve ekibinin elini güçlendirecek.

Haberin Devamı

KOMBİNELER 4 DAKİKADA BİTTİ

Cim-Bom’da kombineler dün itibariyle genel satışa çıktı, 14.00’te satışa çıkan kombineler, sarı-kırmızılıların hücumuna uğradı. Daha 4 dakika geçmeden, bilgisayarlarda “Tükendi” uyarısı görüldü.

Kombine yenilemede artan fiyatlara rağmen geçmiş dönemdekilerin yüzde 92’lik yenileme oranına ulaşan sarı-kırmızılılar, genel satışla birlikte 40 bine yakın bir satışa ulaştı.

Galatasaray’ın, yoğun ilgi nedeniyle talebin karşılayamadığı belirtildi. Birçok taraftar uygulamadan kombine alamadığı için isyan etti.

BURUK'UN TATLI SIKINTISI

Galatasaray’da Fatih Karagümrük maçının hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla devam etti. Florya’da keyiflerin yerinde olduğu ve yarınki maçla ilgili bu tablonun teknik kadroyu rahatlattığı belirtildi. Sakat veya cezalı futbolcu bulunmaması, Teknik Direktör Okan Buruk’un elini güçlendirirken, tatlı bir sıkıntı yaşatıyor.

Tüm futbolcular forma alabilmek için büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Cim-Bom, bugün saat 18.00’de yapacağı idmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak.