Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için Ali Koç kararı!

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için Ali Koç kararı!

03.05.2024 - 08:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Mert Hakan Yandaş ile ilgili gelişme yaşandı. Başkan Ali Koç, Mert Hakan ile ilgili kararını verdi.

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaş için Ali Koç kararı

2020-21 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 29 yaşındaki futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede tecrübeli futbolcunun, Sarı-Lacivertli idarecilere takımda kalmak istediğini aktardığı bildirildi.

SEÇİM SONCUNU BEKLEYECEK
Haziran ayındaki başkanlık seçimini bekleyecek olan Mert Hakan Yandaş, yaşanacaklara göre kariyer planlamasını yapacak.

ALİ KOÇ DEVAM EDERSE 2 YILLIK İMZA
Başkan Ali Koç'un aday olup görevine devam etmesi durumunda bu sezon 1022 dakika süre aldığı 24 maçta 3 gol, 6 asistlik performans sergileyen Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık yeni sözleşme yapmak istediği vurgulandı.

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaş için Ali Koç kararı

İSMAİL KARTAL'DAN MOTİVASYON
Fenerbahçe'de herkes Süper Lig’de kalan dört maça odaklanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencilerini mental olarak hazırlamak için toplantılar yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Özellikle son karşılaşmalarda yedek kalan oyunculara uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcının, “Biliyorsunuz her zaman en iyi 11’i sahaya çıkarıyorum. Ama bu her zaman kulübede olacağınız anlamına gelmiyor. Final haftalarına girdik. Bu yüzden hepinize ihtiyacım var. Hepiniz hazır olun” dediği öğrenildi.

İsmail Kartal takımda yedi ismin kart sınırında olduğunu da hatırlattı. Gereksiz kart görülmemesi konusunda öğrencilerine ikazlarda bulunan tecrübeli teknik adamın, “Göreceğimiz kartlar başımıza büyük dertler açabilir. Cezalı oyuncularımız olursa kulübeden bu sorunu çözeceğiz. Hepinizin sezon başından itibaren oynayacakmış gibi hazır olduğunuzu biliyorum. Sizden son dört haftada da bu alışkanlığınızı devam ettirmenizi istiyorum” ifadelerini kullandığı bildirildi.