Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret

29.04.2024 - 15:54 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşme saat 15.50’de Bahçeli’nin konutunda başladı. Sürpriz görüşme 16.40'da sona erdi. Bahçeli, ziyareti sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıya kadar uğurladı. Erdoğan, gazetecileri selamladıktan sonra Bahçeli'nin konutundan ayrıldı.

Haberin Devamı

'HAMDOLSUN İYİYİM'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladıktan sonra, kapıda bekleyen gazetecilerle bir araya geldi. Bahçeli, gazetecilerle fotoğraf çektirip kısa süre sohbet etti. Bahçeli, sağlık durumunu soran muhabirlere, "Hamdolsun iyiyim" diye yanıt verdi.

YEREL SEÇİMİN ARDINDAN İLK GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, Ramazan Bayramı tebriği dolayısıyla en son bir telefon görüşmesi yapmıştı. Telefon görüşmesinin ardından yüz yüze bir görüşme olmamıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Bahçeliye sürpriz ziyaret

MASADAKİ KONULAR

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan görüşmeye ilişkin detayları aktardı. İki liderin yerel seçimlerin ardından yaptığı bu ilk görüşmenin önemli olduğunu vurgulayan Arda Erdoğan, masada yerel seçim sonuçlarının olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Masadaki diğer önemli maddenin yeni anayasa süreci olduğunu aktaran Arda Erdoğan, "Meclis'te yeni anayasa nasıl, ne şekilde yapılacak? Partiler arası görüşmeler önümüzdeki günlerde nasıl gerçekleşecek? Bu sorulara liderlerin yanıt aramasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Görüşmede dış politikanın da gündemde olduğunu söyleyen Arda Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği bazı önemli, diplomatik temaslara ilişkin değerlendirmelerin de masada olduğu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Bahçeliye sürpriz ziyaret