Cadde Yonca Evcimik: Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var!

Yonca Evcimik: Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var!

11.05.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, "Hiç evlenmeyi düşünmedim" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yonca Evcimik: Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var

Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, önceki gün alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Pop müziğin kilometre taşlarından Evcimik, Türkiye’de sahne yapan pek çok ismin yurtdışındaki dünyaca ünlü starlardan etkilendiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bu aralar çok takip edemiyorum açıkçası müzik dünyasını. Yurt dışındaki tüm starlar Walt Disney’den yetişmiş, bizim ülkemizde böyle bir şey yok. Ben kendi kendimi yetiştirdim. Orada şarkı söylemeyi ve aktörlüğü öğreniyorlar. Bir alıntı var, hepimiz bir şeyden etkileniyoruz, kılık kıyafetten tutun da...

Yonca Evcimik: Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var

"DOĞDUĞUMDAN BERİ DANS EDİYORUM"

Yıllara meydan okumasının genetik olduğunu ifade eden şarkıcı, basın mensuplarına “Hepinizi gömeceğim” diyerek espri yaptıktan sonra; "Bu iş genetik; doğduğumdan beri dans ediyorum. Mümkün olduğunca spor yapıyorum. Ancak sırf bu meslek uğruna da hayattan da vazgeçmem. Sahne, kariyer bir yere kadar; ölüp gideceğiz bir gün" dedi.

Yonca Evcimik: Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var

"AŞKIN EKSİKLİĞİNİ HİSSETMİYORUM"

Aşkın hayatının merkezinde olmadığın da sözlerine ekleyen Evcimik, çocuk doğurmak için evlenmeyi hiç düşünmediğini anlatarak, "Aşk varsa sizi besler, yoksa kendi kendimizi besliyoruz. Maddi manevi kimseye ihtiyacım yok, ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Öyle aşkın eksikliğini hissetmiyorum. Olursa da tadından yenmez" dedi ve şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Hiç evlenmeyi düşünmedim, hiç de niyetim yok. Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var. Ben hiç öyle olmadım. Bu çocuğum olmayacak anlamına gelmez, bakarsınız evlat edinirim. Hayata birini kazandırmak ne kadar kıymetli bir şey.

Yonca Evcimik: Çocuk doğurmak için evlenen arkadaşlarım var

"ESTETİK AMELİYAT OLMADIM"

60 yaşındaki ünlü isim geçtiğimiz günlerde yüzüne bebek kordon bağından likit dolgu yaptırdığını ancak ameliyat olmadığını belirterek; "Ben estetik ameliyat olmadım. Bu tamamen vitaminlerle yapılan bir uygulama, likit dolgu yapılıyor hücrelere. Arkasından kök hücre yaptırdım yüzüme ve boynuma, bebek kordonundan, en önemlisi bu. Oradaki bütün yavaşlamış hücreleri çalıştırıyor, artık ne estetiğe ne başka bir şeye ihtiyaç var" açıklamasında bulundu.

Yazarlar