Cadde 'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu

'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu

06.05.2024 - 17:22 | Son Güncellenme:

Büyük final için heyecanlı bekleyişin devam ettiği ‘Yargı’ dizisi, dün gece 92'nci bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Bölümün sonunda Ilgaz için verilen ölüm emri önümüzdeki bölüm için heyecanı yükseltti.

Yargı pazar akşamına damga vurdu Ölüm emriyle nefesler tutuldu

26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak final gecesine hazırlanan Ay Yapım’ın sevilen dizisi Yargı’da 5 Mayıs gecesi nefesler tutuldu. Ilgaz adına verilen ölüm emri finale doğru giderken izleyicilerin heyecanını ikiye katladı.

Haberin Devamı

YARGI SON BÖLÜM...

Bölümün sonunda Yeliz’in kocası Oktay, Yeliz’i hem Serap’ı hem de geçmiş yıllarda kardeşi ve karısını öldürmekle suçlayıp bunları polise anlatacağını söyledi. Yeliz ise katil Nevzat’a, Oktay’ı öldürmesi için talimat verdi. Tam öldüreceği esnada Yeliz'le konuşmak isteyen Oktay, Ilgaz’a onunla ilgili delil gönderdiğini söyledi. Bunun üzerine, Yeliz Oktay’ı değil, Ilgaz’ı öldürmesini istedi.

Yargı pazar akşamına damga vurdu Ölüm emriyle nefesler tutuldu

İZLEYİCİYİ EKRANA KİLİTLEDİ

Yargı'nın 92'nci bölümü; AB’de 4,52 izleme oranı ve 14,20 izlenme payı, 20+ABC1’de 5,19 izlenme oranı ve 14,30 izlenme payı, TOTAL’de 4,21 izlenme oranı ve 11,89 izlenme payı elde etti.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken; onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Esma Yeşim Gül, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Çağrı Atakan, Onur Tekin ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Yargı pazar akşamına damga vurdu Ölüm emriyle nefesler tutuldu

Haberin Devamı

Her bölümü heyecanla izlenen dizinin son bölümünde, Ilgaz’ı kaçıran Nevzat rolünde Ruhi Sarı diziye konuk oldu.