Cadde Selen Görgüzel neden estetik yaptırdığını açıkladı! 'Değişim değil, bilinçli bir müdahale'

Selen Görgüzel neden estetik yaptırdığını açıkladı! 'Değişim değil, bilinçli bir müdahale'

16.05.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Son zamanlarda geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettiren ünlü isim, 'Yeni yüz, yeni enerji kattı.' dedi.

Selen Görgüzel neden estetik yaptırdığını açıkladı Değişim değil, bilinçli bir müdahale

2014 yılında Hamdi Alkan ile dünyaevine giren ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminin dilinden düşmüyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken isim, geçtiğimiz haftalarda yüzünü gerdirdikten sonra verdiği ilk pozuyla gündem olmuştu.

"HOŞ GELDİN YENİ SELEN"

Görgüzel bıçak altına yatmış; yüzünü ve boynunu gerdirmiş, göz kapaklarını aldırtmıştı. Yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, “Hoş geldin yeni Selen” mesajını yazmıştı. Oyunculuk kariyerinin yanında şarkıcılıkla da ön planda olan isim: “Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek” demişti.

 "SEYİRCİME SAYGI"

Selen Görgüzel, son olarak Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Yüzünde estetik operasyonları yapan şarkıcı, "Yeni yüz, yeni enerji kattı. Biraz ödem kaldı yüzümde... Mevcudu ve geleceği korumak için yaptırdım. Değişim değil, bilinçli bir müdahale... İşime ve seyircime saygı" dedi.

Haberin Devamı

'OLGUNLAŞMIŞ VE KONTROLLÜ SELEN OLACAK'

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Görgüzel, "Asla ağzımı açmayacağım. Bazı kitle tarafından çirkin şeylere maruz kalıyorum. Bundan sonra sahnem ve oyunculukla ilgili konuşurum. Anlaşılmamak acı veriyor" diye konuştu.

Sahne kıyafeti ve dansıyla konuşulmasına şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Yeni Selen gençleşti ama ben olgunlaştım. Biraz değişecek gibi hissediyorum. Artık coşkumu hak edeceklerle paylaşmaya karar verdim. Haksız eleştirilere üzülüyorum. Biraz olgunlaşmış ve kontrollü Selen olacak. Bir sürü dansçıyla yapılan dansı tek başıma yapıyorum. Ciddi emek ve çalışma var bir laf ediyorum, ne klip ne de oynadığım işler konuşuluyor. Bir de olursa aşk konuşulur.

Selen Görgüzel neden estetik yaptırdığını açıkladı Değişim değil, bilinçli bir müdahale

"ÜNLÜLERİN EVLİLİKLERİ SAĞLIKLI GİTMEZ"

Görgüzel, "Aşk mı var?" sorusuna, "Olacak inşallah" dedi. Şarkıcı, "İki ünlü ismin aşk yaşaması zor mu?" sorusuna, "Ünlülük ve popülaritesi eşit olmalı... Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gibi... O zaman ego çatışması olmuyor. Birisi birinin önüne geçerse çatışma olabilir. Bu durum arkadaşta bile rahatsız eder. Dikkat edin çok ünlüler birbiriyle arkadaş olmaz. Ünlü evlilikleri sağlıklı gitmez" yanıtını verdi.

Yazarlar