Cadde Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı! Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti

Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı! Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti

02.05.2024 - 11:37 | Son Güncellenme:

Podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, bir süredir mesleğine ara vermişti, Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkan ünlü model, şehir hayatını bıraktı ve sevgilisinin yanına taşındı.

Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti

Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, estetik cerrah Dr. Julian De Silva'nın altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda dünyanın en güzel kadını ilan edilmişti.

Haberin Devamı

Bir süredir modellikten uzak yaşam süren ünlü ismin, Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

KATI SAĞLIK REJİMİ

Bella Hadid, geçtiğimiz haftalarda TikTok videosunda sabah rutinini paylaştıktan sonra hayranlarını şoke etmişti. Bella'nın 4,2 milyon kez izlenen videosu kısa sürede viral olmuştu. 27 yaşındaki süper model, 10 adımlık katı sağlık rejimini paylaştığında gündemin en çok konuşulan isimleri arasına girmişti.

ŞEHİRDEN HAYATINDAN VAZGEÇTİ

Mesleğinden gittikçe uzaklaşan Bella Hadid’in bir süredir Los Angeles ya da New York gibi gösteri dünyasının kalbinin attığı merkezlerde değil Teksas’ta hayatını devam ettirdiği ortaya çıktı.

Bir süredir ABD’nin en ünlü kovboyu olarak adlandırılan at yetiştiricisi ve jokey Adan Banuelos’la aşk yaşayan Bella Hadid, Allure dergisine verdiği röportajda Teksas'ta yeni bir başlangıç yapmak ve kendisine neşe veren şeylere odaklanıp vermeyenleri geride bırakmak kararını açıkladı.

Haberin Devamı

KARİYERİNİ BIRAKTI

Hayatını değiştirme konusunun içerisine mesleğinin de dahil olduğunu söyleyen ünlü model konuyla ilgili: '10 yıl modellik yaptıktan sonra, uzun vadede bana geri dönüşü olmayan bir şeye çok fazla enerji, sevgi ve çaba harcadığımı fark ettim' gibi çarpıcı bir ifade kullandı.

Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti

"ARTIK SAHTE MUTLULUK POZLARI YOK"

Ünlü model “İlk defa sahte bir yüz ifadesi takınmıyorum. Eğer kendimi iyi hissetmezsem, gitmem. İyi hissetmezsem kendime zaman ayırırım” diyor ve yıllarca spot ışıklarının altında geçirdiği benzer geceler için “Ve bunu daha önce hiç yapma ya da söyleme fırsatım olmamıştı. Şimdi biri beni fotoğraflarda gördüğünde mutlu göründüğümü söylüyorsa, gerçekten öyleyim. Kendimi daha iyi hissediyorum; şu anki kötü günlerim eski iyi günlerimdi” diyerek şu anki hayatında yaşadığı huzuru anlattı.

Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti

HASTALIĞI ONU YIPRATTI

Mesleğinden uzaklaşarak kendini zihinsel ve fiziksel anlamda toparlamaya çalışan Bella Hadid, geçtiğimiz ağustos ayında Instagram'da Lyme hastalığıyla mücadelesini anlatmıştı. Ünlü model, 15 yıldır büyük bir acıyla bu hastalıkla savaştığını söylemişti. Sık sık kız kardeşi Gigi’yle birlikte anneleri yolanda Hadid’in Philadelphia yakınlarındaki çiftliğine giden Bella artık hep bir çiftlik hayatı yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Yazarlar