Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Eski dostlar, eski dostlar...

Eski dostların buluşmasındaki mutluluk bir başka oluyor. Sanayici iş insanlarından Fuad Bezmen, Muzaffer Gazioğlu ve Nejat Eczacıbaşı’nı, Hilton Oteli’ndeki bir davette görüntülemiştim. Ayrılmaz dostların diğer üyeleri Zeki Ekemen ve İlter Çiftçi de başka bir masada arkadaşlarıyla sohbete dalmıştı.

Eski dostlar, eski dostlar...

Beyaz gala

İstanbul renkli gece hayatının nabzının attığı yerlerden biri de Etiler’deki Gala Kulüp oluyordu... O akşam düzenlenen ‘Beyaz Gala’ya Paris’ten ayağının tozuyla gelen Erkan Özerman, etkinliğe renk katmıştı. Ünlü organizatörün, yakın arkadaşı Gönül Yazar ile dansları dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Eski dostlar, eski dostlar...

Yeni projeler yolda

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk, eşi Deniz Hanım ve kızı Filiz Şahenk ile Sheraton Oteli’ndeki bir davette karşılaşmıştım. Babacan iş insanı, dost sohbetinde yakında yeni projelerini açıklayacağını ve heyecanını dile getirmişti.

Eski dostlar, eski dostlar...

‘En büyük aşkım’

Turizmci iş insanı Hayri Yazıcı ve ailesini bir yemekte görüntülemiştim. Üzerine titrediği kızı Bahar Yazıcı için, “En büyük aşkım” diyen iş insanını, eşi Lale Hanım da mutlulukla izliyordu.

Eski dostlar, eski dostlar...

Her şey Beşiktaş için!

Dönemin Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Mehmet Üstünkaya ve arkadaşlarının Hilton Oteli’nde düzenlediği baloya cemiyet hayatının önde gelen isimleri katılmıştı. İstanbul Valisi Nevzat Ayaz ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Selahattin Beyazıt’ın da yer aldığı gecedeki müzayedeyi Cenk Koray yönetmişti.