TV-Rehberi “Tufan” Angela Bassett’in anlatımıyla Nat Geo Wild’da

“Tufan” Angela Bassett’in anlatımıyla Nat Geo Wild’da

31.10.2018 - 09:55 | Son Güncellenme:

Nat Geo Wild 25 Kasım Pazar günü yayınlanacak iki bölümden oluşan belgeseli “Tufan”ın Altın Küre ödüllü ünlü oyuncu Angela Bassett’in anlatımıyla izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

“Tufan” Angela Bassett’in anlatımıyla Nat Geo Wild’da

Nat Geo Wild, 2 saatten ve 2 bölümden oluşan yeni belgeseli “Tufan”ı Altın Küre ödülü kazanan ve Oscar’a aday gösterilen Angela Bassett’in anlatımıyla ekranlara geleceğini duyurdu. Afrika’daki Kalahari Çölü tarafından çevrelenmiş olan Okavango Deltası, toprakları her yıl büyük bir sel ile yenilenen yemyeşil ve göz alıcı bir vaha. “Tufan” ise Okavango Deltası’nın el değmemiş ve Dünya’da eşi benzeri olmayan topraklarında vahşi güzelliklerle donatılmış bir hayatın hikayesini konu alıyor. Belgesel leoparlar, filler, aslanlar ve hipopotamlar gibi pek çok canlının, bu sürekli değişen ve tahmin edilmesi güç bir araziye nasıl uyum sağladığını gözler önüne seriyor. Sularla kaplıyken hem bir tuzak kadar tehlikeli hem de bir tapınak kadar sakin olan topraklar; sular çekildiğinde tüm canlıların hayatta kalmak için mücadele ettiği bir alana dönüşüyor.

Haberin Devamı

172 ülkede 43 dilde yayınlanacak olan “Tufan”, ilk kez 25 Kasım Pazar akşamı iki bölüm üst üste saat 20.00’de dublajlı olarak, 22.45’te ise Türkçe altyazılı olarak Nat Geo Wild ekranlarına gelecek.