TV-Rehberi Rusya'nın vahşi yüzü ekranlarda

Rusya'nın vahşi yüzü ekranlarda

08.06.2018 - 10:41 | Son Güncellenme:

Zorlu dağ zirveleri, vahşi nehirleri, benzersiz bitki örtüsü ve hayvanlarıyla Rusya’nın vahşi güzelliklerini ekranlara getiren “Vahşi Rusya”, 9 Haziran’dan itibaren her cumartesi saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.

Rusyanın vahşi yüzü ekranlarda

Vahşi Rusya”, Avrupa’dan Pasifik Okyanusu’na kadar geniş bir alana yayılan Rus topraklarında bir yolculuğa çıkıyor. 11 zaman dilimi boyunca uzanan Rusya, Moskova ve St. Petersburg gibi büyüleyici şehirlerinin ötesinde el değmemiş doğal ve vahşi güzelliklere de ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en büyük kedisi Amur kaplanı, nadir görülen Amur leoparı, dünyanın en büyük kara avcısı kutup ayıları ve nehirlerde somon avına çıkan kahverengi ayılar gibi sıra dışı memelilerin yaşadığı Rus toprakları, dünyanın en büyük baykuşu ve görkemli deniz kartallarının yaşadığı gökyüzü ile deniz aygırları ve Beluga balinasının hakim olduğu dondurucu kuzey sularıyla tamamlanıyor.

Haberin Devamı

Rusya’nın daha önce hiç görülmemiş topraklarını keşfe çıkan “Vahşi Rusya”, 9 Haziran’dan itibaren her cumartesi saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.

Ödüllü yönetmenlerden nefes kesen belgeselleri, vahşi yaşamın gözler önüne serildiği kaliteli yapımları Türk izleyicisi ile buluşturan Nat Geo WILD kanalını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.