TV-Rehberi Nat Geo WILD Dünya Günü’nü kutluyor

Nat Geo WILD Dünya Günü’nü kutluyor

20.04.2018 - 09:05 | Son Güncellenme:

Nat Geo WILD Dünya Günü için dünyanın tüm güzelliklerini yepyeni belgesellerle 22 Nisan haftası boyunca ekranlara taşıyor.

Nat Geo WILD Dünya Günü’nü kutluyor

Nat Geo WILD 22 Nisan Dünya Günü’nü hafta boyu yayınlanacak yepyeni belgesellerle kutluyor. İzleyicileri dünya, deniz, kıyı, toprak, dağlar ve gökyüzünü dinamik ve çarpıcı bir kompozisyon eşliğinde yeryüzünde bir yolculuğa davet eden belgesellerle dolu Dünya Haftası 22 Nisan’dan itibaren hafta boyunca her gün saat 19.00’da Nat Geo WILD ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Dış ses anlatım olmaksızın Antartika’dan penguenler, Afrika’dan filler ve daha pek çok büyüleyici yanıyla dünyayı ekranlara getiren “Dünya için Senfoni”, 22 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.

İzleyicileri okyanusun derinliklerinde bir sonraki öğünlerinin peşine düşen dünyanın en büyük varlıklara rahatsız edici bir şekilde yaklaştıran “Okyanusun Devleri”, 23 Nisan Pazartesi saat 19.00’da Nat Geo WILD ekranlarında.

Yeni Zelanda’nın doğal güzelliklerini keşfederken bir yandan da eski ve birbirinden ilginç türlerden oluşan bu bölgenin nasıl oluştuğuna, dönüştüğüne ve korunduğuna ışık tutak “Vahşi Yeni Zelanda: Kayıp Cennet” 24 Nisan Salı saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.

Okyanus en büyük canlıları balinalarıyla büyüleyici bir yolculuğu meraklılarıyla buluşturan “Okyanusun Balinaları”, 25 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Nat Geo WILD ekranlarına geliyor.

Haberin Devamı

Önemli insanların özverili çabalarıyla korunmaya çalışılan Tanzanya’nın üç adası “Cennet Adalarını Kurtarmak” ile 26 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da Nat Geo WILD’da.