Galatasaray SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı'

SON DAKİKA: Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! 'Anlaşma onaylandı'

08.05.2024 - 13:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da son haftalarda performansıyla adından söz ettiren Hakim Ziyech'ın sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazandı.

SON DAKİKA: Galatasarayda Hakim Ziyech gelişmesi Anlaşma onaylandı

Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Hakim Ziyech'in sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

SAKATLIĞINI ATLATTI! LİGE DAMGA VURDU

Sezon başında Chelsea'den transfer edilen Hakim Ziyech inişli çıkışlı performansının ardından Fas Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda sakatlanmış ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Faslı yıldızın geri dönüşü ise muhteşem oldu. 8 Mart tarihinde Galatasaray'ın sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği karşılaşmayla birlikte formasına kavuşan Hakim Ziyech son 7 maçta 4 gol atıp 2 asist yaparak sarı-kırmızılıların zirve yürüyüşünde büyük pay sahibi oldu.

SON DAKİKA: Galatasarayda Hakim Ziyech gelişmesi Anlaşma onaylandı

ARABİSTAN İDDİASI

Galatasaray'da gösterdiği performansla transferin de gözde isimlerinden biri haline gelen Hakim Ziyech'in gelecek sezon Suudi Arabistan'a transfer olabileceği iddia edilmişti.

Fransız basınında çıkan haberlere göre Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Shabab, 31 yaşındaki Faslı kanat oyuncusuna dev bir teklif yaptı.

Haberin Devamı

Haberin detaylarında Al-Shabab'ın, Hakim Ziyech'e 2.5 yıl için 37.5 milyon euro net maaş önerdiği söylendi.

Al-Shabab, yaz transfer döneminde de Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak istemiş hatta sağlık kontrollerinden de geçirmişti. Ancak yıldız oyuncu sağlık testlerini geçemeyince transfer iptal olmuş ve Galatasaray'a gelmişti.

SON DAKİKA: Galatasarayda Hakim Ziyech gelişmesi Anlaşma onaylandı

OKAN BURUK: GELECEK SEZON DA BİZİMLE OLACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, EMS Yapı Sivasspor ile oynanan maçın ardından Hakim Ziyech'in gelecek sezon da Galatasaray'da kalacağını açıkladı.

Okan Buruk, "Tek haftalık maçlara döndük. Oyuncularımızı daha iyi hazırlayabiliyoruz. Hakim'in zaman zaman sakatlık problemi oldu. Şu anda çok iyi durumda. Maçın büyük kısmını götürüyor. Hem sarı kart sınırında olması hem de sakatlıktan korktuğumuz için bazen erken çıkarıyorum. Hakim bizim oyuncumuz. Önümüzdeki sezon bizimle olacak. Transfer dönemi ne olacağını bilemem ama performansı ve taraftarlarla olan birlikteliği yukarı çıkacak. Bizim için önemli ve değerli bir oyuncu. Devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

SON DAKİKA: Galatasarayda Hakim Ziyech gelişmesi Anlaşma onaylandı

"CHELSEA ANLAŞMAYI ONAYLADI"

Fabrizio Romano'nun haberine göre Faslı yıldız Hakim Ziyech, 2024-2025 sezonunda da Galatasaray forması giymeye devam edecek. Haberde göre Chelsea ve Galatasaray arasında anlaşma onaylandı.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberinde şu ifadeler yer aldı:

"Hakim Ziyech, kalıcı olarak Galatasaray'da kaldığı için Chelsea'ye dönmeyecek. Satın alma zorunluluğu maddesi, Chelsea'nin Galatasaray'a anlaşmayı onaylayan bir mektup göndermesiyle tetiklendi ve imzalandı."

HAKIM ZIYECH'İN PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 21 karşılaşmada görev yapan Hakim Ziyech toplamda 8 gol atıp 4 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Hakim Ziyech'in güncel piyasa değeri 9.5 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

SON DAKİKA: Galatasarayda Hakim Ziyech gelişmesi Anlaşma onaylandı

Yazarlar