İspanya La Liga SON DAKİKA: Arda Güler'den Ancelotti'ye: Bunu dört gözle bekliyorum!

SON DAKİKA: Arda Güler'den Ancelotti'ye: Bunu dört gözle bekliyorum!

26.04.2024 - 13:00 | Son Güncellenme:

İspanya LaLiga'da Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya geliyor. Milli futbolcu Arda Güler için müjdeli haber geldi. Arda Güler, Real Sociedad maçı öncesi Ancelotti ile görüştü.

SON DAKİKA: Arda Gülerden Ancelottiye: Bunu dört gözle bekliyorum

LaLiga'nın 33. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak olan mücadele, S Sport ekranlarından yayınlanacak.

Haberin Devamı

Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler'in maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. El Chiringuito TV'den Edu Aguirre'nin haberine göre; Real Madrid'in Real Sociedad karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde;

Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Fran, Modric, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Joselu, Brahim Diaz.

Arda Güler, mücadeleye ilk 11'de başlaması durumunda Real Madrid kariyerine ilk kez bir LaLiga maçına ilk 11'de başlamış olacak. Milli futbolcu, Real Madrid formasıyla şimdiye dek çıktığı 7 resmi maçta 1 gol 1 asistlik performans gösterdi.

ARDA GÜLER: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Defensa Central'de yer alan haberde Arda Güler, Real Sociedad maçı öncesi Carlo Ancelotti ile görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede milli futbolcu hocasına "Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bunu gerçekten dört gözle bekliyordum. Sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Arda Gülerden Ancelottiye: Bunu dört gözle bekliyorum

"BONSERVİSİYLE AYRILMAYACAK"

Haberde Arda Güler'in kesinlikle bonservisiyle gönderilmeyeceğini ve takımdan ayrılsa bile kiralık olarak gideceği belirtildi. Arda Güler için henüz kesin kararın alınmadığı vurgulanırken birkaç kulübün genç oyuncuyla ilgilendiği bilgisine yer verildi.

Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'in düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takımda uzun dakikalar alıp Real Madrid'e geri dönmesini istiyor. Ancelotti'nin Arda Güler'in yeteneğine hayran olduğu ve bunu ilk antrenmanda fark ettiği belirtildi. 

Yazarlar