Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

26.04.2024 - 12:22 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Adana Demirspor – Galatasaray: Maç Sonucu 2 (1.38 yerine 1.40)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Adana Demirspor - Galatasaray karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, deplasman ekibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray kritik bir deplasmana çıkıyor. Pendikspor galibiyetiyle kazanma serilerini 14 maça çıkardılar. Adana Demirspor ise iç sahada son 3 maçının 2'si kazandı, 1 de beraberlik aldı. Ancak oyun anlamında istikrarsızlar. Yusuf Sarı ve Emre Akbaba bu maçta yok. Sezon başındaki özgüvenini kaybeden ev sahibinin Galatasaray karşısında işi zor. Konuk ekipte Zaha kadroda yok. İdeal kadroyla sahada olacaklar. Galatasaray hata yapmadan yoluna devam eder. Bochum - Hoffenheim: Karşılıklı Gol Var (1.28 yerine 1.30)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bochum – Hoffenheim karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

İki takım da Bundesliga'da 30 maçta tam 60 gol yediler. Maç başına 2 gol. Ev sahibi Bochum'da kötü gidiş devam ediyor ve 8 haftadır kazanamıyorlar. Hoffenheim ise 7 gollü maçta M'Gladbach karşısında 4 gol atarak kazandı. Bochum'un bu maçta da kalesini gole kapatamayacağını ve yediği gole karşılık vereceğini düşünüyorum. İlk tercihim KG Var. Montpellier - Nantes: Karşılıklı Gol Var (1.55 yerine 1.58)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan Montpellier – Nantes karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın tahmini iki ekibin de karşılıklı goller bulacağı yönünde.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’in Yorumu

Sezonun ilk bölümünü çok sıkıntılı geçiren Montpellier, son haftalarda topladığı puanlarla tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Son 7 haftada sadece bir kez yenilen ev sahibinde Sainte Luce haricinde eksik yok. Nantes ise son 5 haftadır bir kazanıp, bir kaybediyor. Son 2 galibiyetini deplasmanda alan Nantes'ta Kadewere iyileşti. Ganago, Meupiyou, Simon ve Descamps sakatlıkları nedeniyle kadroda değiller. Nantes'ın deplasmandaki son maçlarını göz önünde bulundurarak, iki takımın da gol bulmasını bekliyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.