Galatasaray Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray'da 5 yıldız imzayı attı! Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme

19.04.2024 - 15:47 | Son Güncellenme:

Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray'da beklenen oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcularının sözleşmelerini uzatırken imza töreni düzenlendi.

Galatasarayda 5 yıldız imzayı attı Dursun Özbekten Fenerbahçeye gönderme

Bir süredir futbolcularıyla sözleşme görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da beklenen gerçekleşti. Yıldız futbolcularının sözleşmelerini yenileyen sarı-kırmızılı ekip imza töreni düzenledi.

Haberin Devamı

İşte sarı-kırmızılı ekibin imza töreninde yaşananlar...

5 YILDIZ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Galatasaray'da yıldız futbolcular Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı yeni sözleşmelerine düzenlenen tören imza attı.

MUSLERA DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, şu ifadeleri kullanırken duygusal anlar yaşadı.

13 yıl bir ömür bu kulüpte geçirdim. Başkanıma ve Erden Bey'e teşekkür etmek istyorum. Mutluluk oldu yıllar geçirdim burada. Hocama, Florya personeline ve Erden Bey'e durmadan bizimle birlikte mücadele ettikleri için teşekkür etmek istiyorum. Ben 16 tane şampiyonluk gördüm ama Galatasaray en büyük olduğu için her zaman bunun için mücadele etmelidir. Oyuncu olarak şimdi buradayım. İleride de bu takımın bir parçası olarak kalmaya devam edeceğim. Sonsuza kadar.

BARIŞ ALPER'DEN TEŞEKKÜR

Barış Alper Yılmaz ise duygularını şu sözlerle aktardı: 

Çok mutluyum. Bana bu şansı veren başkanımıza, hocamıza ve Erden ağabeye teşekkür ederim. Her iki taraf için de hayırlı olsun.

Haberin Devamı
ABDÜLKERİM BARDAKCI: EFSANELER ARASINA GİRMEK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM

Galatasaray'da efsaneler arasına girmek istediğini söyleyen Abdülkerim Bardakcı, "Başkana ve Erden ağabeye çok teşekkür ederim. Bu kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Geldiğimde iyi oynayarak, efsaneler arasına girmek istediğimi söyledim. İnşallah hayallerim doğrultusunda güzel bir şekilde ilerlerim." ifadelerini kullandı. 

TORREİRA: MUSLERA SAYESİNDE GELDİM

 

Muslera sayesinde Galatasaray'a geldiğini söyleyen Torreira, "Öncelikle iyi akşamlar. Oyuncu arkadaşlarıma ve Muslera'ya teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde geldim buraya. İyi akşamlar teşekkürler." dedi.

KAAN AYHAN: ÇOK MUTLUYUM

Çok mutlu olduğunu söyleyen Kaan Ayhan, sözlerle duygularını dile getirdi:

Herkese teşekkür ederim. Yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Başkanımıza, Erden ağabeye, hocamız ve takıma teşekkür etmek istiyorum. Takım arkadaşlarım olmasa, belki ben ve hepimiz burada olmayacağız. Çok mutluyum, 1,5 sene önce geldim. Böyle büyük bir camiaya gelmek değil, kalmak daha zor bir beceri. Yönetimi, taraftarı ikna edebildiğim için mutluyum. Burada oturan takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İnşallah daha uzun sezonlar geçiririz ve başarılar yakalarız.

Haberin Devamı
ERDEN TİMUR: ASLAN GİBİ ÇOK GÜZEL YÜREKLİ İNSANLAR

Dursun Özbek'ten sonra konuşan Erden Timur'un açıklamaları ise şöyle:

Gerçekten iki yıldır herkesle birlikteyiz, çok uzun yıllar gibi geldi. Hepsiyle farklı farklı dostluk yaşıyoruz. Ben de onlarla birlikte çok şey öğreniyorum. Dışarıdan mücadele gibi gözükse bile, duygusal tarafı çok başka. Geçtiğimiz sene yaz kampında toplantı yaptık ve amacımın ne olduğunu anlatmak istedim. Allah kimsenin gönlüne boş yere tutku koymaz. O gün orada 'Misyonum sizi hayallerinize kavuşturmak. Hepimizin misyonu, birbirimizi hayallere kavuşturmak.' dedim. Geçen sene hayallerimize kavuştuk, inşallah bu sene de kavuşacağız. Aslan gibi çok güzel yürekli insanlar görüyorsunuz. İnşallah futbolcularımızın kariyeri başarılarla dolu olur. Ailelerine de teşekkür ederim.

'TAKIMIMIZIN DİNAMOSU TORREIRA'

Dursun Özbek sözlerine şu şekilde devam etti: Lucas Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Lucas Torreira'nın başarımızda çok büyük katkısı var. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğine eminiz. Sana güveniyoruz, hep böyle devam etmeni istiyoruz. Seni çok seviyoruz.

ÖZBEK'TEN KAAN AYHAN'A ÖVGÜ

 Kaan Ayhan kardeşim, her zaman göreve hazırdır. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayıp, aklını ve kalbini kullanan çok değerli bir sporcumuz. Kısa sürede yıllardır bu takımın formasını giyiyormuşçasına bir performans sergiledi. Kendisine teşekkür ediyorum.

BARIŞ ALPER SÖZLERİ

Barış Alper Yılmaz, Türk futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızı. Artık sokaklarda top oynayan çocuklar gol attıktan sonra artık Barış Alper diye sevinmeye başladı. Bu azminden en ufak bir parça bile kaybetmemeni diliyorum.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Galatasaray'a ilk transfer olduğunda Fenerbahçe ile de anılan Abdülkerim Bardakcı için konuşan Dursun Özbek, ezeli rakliplerine göndermede bulundu:

Abdülkerim ilk transfer olduğu dönemde hatırlıyor musun, birilerinin burun kıvırdığı aslan kardeşim. Biz senden hiç şüphe etmedik, sen de performansınla birçok kişiyi pişman ettin. Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ediyorsun.

Haberin Devamı
MUSLERA'YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takım kaptanı Muslera'ya övgülerde bulunarak açıklamalarına başladı: 

Bugün özellikle burada olmak istedim. Beş değerli futbolcu kardeşimize bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ederim. Fernando Muslera ile başlamak istiyorum. Sadece performansı değil aynı zamanda profesyonelliği ile tüm sporseverlerin saygısını kazanmıştır. Ben artık Fernando'yu bir yabancı olarak değil, bizden biri olarak görüyorum. Yeni sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. Hiç ikiletmedi ve "Sen ne diyorsan başkan" dedi. Muslera'nın Galatasaray formasıyla futbola veda etmesi ve başka bir görevle Galatasaray'a hizmet etmesi dileğimdir.

İMZA TÖRENİ BAŞLADI

Galatasaray'ın imza töreni başladı. Törene futbolcuların yanı sıra sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur katıldı. 

 

5 YILDIZ İMZALIYOR

Galatasaray'da yıldız futbolcular Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Fernando Muslera, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri yenilenecek.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray sabah saatlerinde resmi sosyal medya hesabından taraftarlarını heyecandıracak açıklamayı yaptı. Sarı Kırmızılı ekibin açıklamasında, "Futbol A Takımı oyuncularımızla bugün saat 16.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta sözleşme yenileme kapsamında imza töreni gerçekleştirilecektir. İmza töreninde akreditasyon uygulanmayacak olup, basın kartı veya kurum kartı olan basın mensupları katılım gösterebileceklerdir." ifadelerine yer verildi.