Futbol Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı

Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı

02.05.2024 - 10:39 | Son Güncellenme:

Aksaray'da oynanan Tuz Gölüspor-Mezitli Mercanlar maçında iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasındaki Tuz Gölüspor-Mezitli Mercanlar maçında kavga çıktı.  

Haberin Devamı

Dün saat 15.00'te Dağılgan 2 No'lu Saha'da oynanan maç, Tuz Gölüspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Tuz Gölüspor, 24’üncü dakikada Gizem Ağıl'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Tuz Gölüspor, 90+2'nci dakikada Emine Uygun’un golü ile maçı 2-0 kazandı. 26 puanla liderliği meşale ile kutlayan Tuz Gölüsporlu oyuncularla Mezitli Mercanlar oyuncuları arasında maç sonu kavga çıktı. Çevik Kuvvet, sahaya girerek futbolcuları ayırdı. Daha sonra futbolcular soyunma odasına yönlendirildi. Kavga sonrası Tuz Gölüspor’dan 6; Mezitli Mercanlar’dan ise 1 oyuncu yaralandı. Her iki takımdan yaralanan futbolcular hastaneye gidip darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Mezitli Mercanlar oyuncularının Tuz Gölüspor’dan bir oyuncuyu tekmeleme anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Öte yandan Tuz Gölüspor, Grubu 26 puanla lider tamamlarken; Mezitli Mercanlar ise 23 puanla grubu 2'nci sırada bitirdi.