Galatasaray Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara

Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına transfer kancası! Listede bir numara

19.04.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Liverpool'un yıldızını listesine dahil ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinde ilk sıraya yazıldığı aktarıldı.

Galatasaraydan Liverpoolun yıldızına transfer kancası Listede bir numara

Okan Buruk yönetimineki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Kaan Ayhan, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı ve Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalayan sarı-kırmızılıların, dış transferdeki hedefinin Liverpool'un yıldızı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Tanguy Ndombele ve Sergio Oliveira'nın performansından memnun kalmayan Galatasaray'ın alternatifini yine İngiltere'de bulduğu kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın Liverpool forması giyen Ryan Gravenberch ile tekrar temas kurmaya hazırlandığı belirtildi.

Okan Buruk'un Ryan Gravenberch transferine onay verdiği aktarıldı. Liverpool'da beklediği süreyi alamayan Ryan Gravenberch için sarı-kırmızılıların tüm şartları zorlayacağı vurgulandı. Sarı-kırmızılıların, Hollandalı orta sahanın transferindeki önceliğinin kiralama formülü üzerinden olduğu belirtildi.

Galatasaraydan Liverpoolun yıldızına transfer kancası Listede bir numara

Ryan Gravenberch, Liverpool'da 33 müsabakada forma şansı buldu. 21 yaşındaki orta saha bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Ryan Gravenberch'in Liverpool ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

Zeeburgia altyapısında futbola başlayan Ryan Gravenberch daha sonra Ajax ve Bayern Münih'te oynadı. Liverpool, Hollandalı oyuncuyu sezon başında 40 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Yazarlar