Konferans Ligi Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı

Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı

18.04.2024 - 22:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Olympiakos'u konuk ettiği Konferans Ligi maçında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı, Premier Lig devi tarafından tribünden takip edildi.

Fenerbahçenin yıldızı Olympiakos maçında izlendi Ada devi gözlemci yolladı

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Fenerbahçe ile Olympiakos karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın ardından dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcunun tribünden izlendiği öğrenildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Premier Lig devlerinden Arsenal, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu için harekete geçti.

Arsenal'da futbol operasyonunda yer alan yetkili bir ismin, Ferdi Kadıoğlu'nu Olympiakos maçında canlı izlediği belirtildi.

24 yaşındaki sol bek bu sezon Fenerbahçe'de 45 müsabakada forma şansı buldu. Ferdi Kadıoğlu bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Ferdi Kadıoğlu takım arkadaşlarıan 4 gol pası verdi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Haberin Devamı

NEC Nijmegen altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonu başında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu için 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada süre aldı. 24 yaşındaki sol bek bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar