Beşiktaş Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı

Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı

19.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.

Beşiktaş transferde rota değiştirdi Prensipte anlaşma sağlandı

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma hattındaki oyuncularının performansından memnun kalmayan siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen 23 yaşındaki savunmacıyı renklerine bağlamak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'dan Mats Hummels'in performansından memnun olmayan Beşiktaş'ın Atletico Madrid'den Mario Hermoso ile ilgilendiği belirtilmişti. Fanatik'in haberine göre; Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek İspanyol savunmacının talebi belli oldu. Mario Hermoso'nun 5 milyon euroluk yıllık talebi sonrası görüşmelerin çıkmaza girdiği kaydedildi.

Beşiktaş'ın transferde bu gelişme sonrası rota değiştirdiği aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Boca Juniors forması giyen Nicolas Valentini için harekete geçtiği belirtildi.

Beşiktaş transferde rota değiştirdi Prensipte anlaşma sağlandı

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; 23 yaşındaki savunmacının Beşiktaş ile prensipte anlaşma sağladığı vurgulandı. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen Nicolas Valentini'nin çok fazla talibi olduğu kaydedildi. Nicolas Valentini'nin başka teklif gelmesi durumunda bunları da değerlendireceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Arjantinli stoper bu sezon Boca Juniors'ta 9 müsabakada forma şansı buldu. Nicolas Valentini bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki savunmacının Boca Juniors ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2024'te sona erecek. Nicolas Valentini'nin güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Boca Juniors altyapısında futbola başlayan Nicolas Valentini, 2021-2022 sezonunda Aldosivi'de kiralık olarak forma giydi.