Galatasaray Bayern Münih'te Sacha Boey'dan ters köşe karar! Transfer gelişmesi

Bayern Münih'te Sacha Boey'dan ters köşe karar! Transfer gelişmesi

21.05.2024 - 18:22 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Bayern Mübih'e transfer olan ve beklentilerin altında kalan Sacha Boey'da sıcak transfer gelişmesi yaşandı.

Bayern Münihte Sacha Boeydan ters köşe karar Transfer gelişmesi

Kış transfer döneminde 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan, Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey geleceği ile ilgili kararını verdi.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'NE DE VEDA ETTİ
Almanya Bundesliga'da 11 yıl üst üste şampiyon olan Bayern Münih, bu sene Bayer Leverkusen'i gerisinde kalarak üst üste 12. şampiyonluğu yaşama şansını kaybetti.

Alman devi Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Bayern Münih yarı finalde İspanyol devi Real Madrid'e elenerek turnuvaya veda etti.

BOEY KALMAK İSTİYOR
Fransız yıldız zaman zaman forma giyme şansı bulsa da yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süredir formasından uzak kaldı. SKY Sports'ta yer alan habere göre bu sezon sakatlıklar nedeniyle istediği forma süresini bulamayan Sacha Boey gelecek sezonda takımda kalmak istiyor.

Haberin detaylarında bu 23 yaşındaki Fransız sağ bekin kendisini kanıtlamak istediği ve çıkan transfer haberlerine kulak asmadığı ve gelecek sezona odaklandığı söylendi.

Haberin Devamı

2 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle 2 maçta 109 dakika süre alan Sacha Boey bu karşılaşmalarda skor katkısı sağlayamadı.

TRANSFERE 200 MİLYON EURO!

Bayern Münih sezona yıldız isimleri kadrosuna katarak başladı. Tottenham'dan Harry Kane'i yaklaşık 100 milyon Euro'ya transfer eden Bavyera ekibi, Kim-Min Jae için ise 50 milyon Euro ödedi.

Devre arasında, Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşılan Galatasaray'dan ise Sacha Boey'i 30 milyon Euro'ya kadroya kattı.