Galatasaray Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu

Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu

20.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa'dan çok sayıda takımı harekete geçirdi. Genç futbolcuya son talibin Premier Lig temsilcisi olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncu için talep ettiği bonservis dudak uçuklattı.

Barış Alper Yılmaza Premier Lig kancası Galatasarayın istediği bonservis belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Sarı-kırmızılıların sözleşmesini uzattığı Barış Alper Yılmaz'a son olarak Premier Lig ekibinin ilgi duyduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın talep ettiği bonservis bedelinin belli olduğu kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Eintracht Frankfurt ve Lazio'nun ilgilendiği Barış Alper Yılmaz'a Aston Villa'nın da talip olduğu öğrenildi.

Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu kiralık olarak kadrosunda bulunduran Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı aktarıldı. Aston Villa'nın Nicolo Zaniolo'nun yerine Barış Alper Yılmaz'a ilgi duymaya başladığı belirtildi.

Barış Alper Yılmaza Premier Lig kancası Galatasarayın istediği bonservis belli oldu

23 yaşındaki yıldızın transferi için sezon sonunda Galatasaray ile pazarlıklara başlanacağı kaydedildi. Sarı-kırmızılı idarecilerin Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray'da 49 karşılaşmada forma şansı buldu. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı. Barış Alper Yılmaz, takım arkadaşlarına ise 9 asist yaptı.

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi kısa süre önce uzatıldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Barış Alper Yılmaza Premier Lig kancası Galatasarayın istediği bonservis belli oldu

Rize Özel İdare altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demirspor ve Ankara Keçiörengücü'nde oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında genç oyuncuyu renklerine bağladı.

Barış Alper Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda 13 karşılaşmada süre aldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu mücadelelerde 1 gol attı.

Yazarlar