Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı, Hull City'deki ayrılığuın nedenini açıkladı! 'İlk dakikadan beri söyledim'

Acun Ilıcalı, Hull City'deki ayrılığuın nedenini açıkladı! 'İlk dakikadan beri söyledim'

08.05.2024 - 20:44 | Son Güncellenme:

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, takımının eski teknik direktörü Liam Rosenior'la yolları ayırma nedenini açıkladı.

Acun Ilıcalı, Hull Citydeki ayrılığuın nedenini açıkladı İlk dakikadan beri söyledim

Championship'te Play-Off'a kalamayan Hull City'de Liam Rosenior'in görevine son verilmişti. Takımın sahibi Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Liam Rosenior'i neden gönderdikleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

'KARAKTERİMİZE UYGUN OLDUĞUNU GÖRMEDİK'

BBC Sport'a konuşan Acun Ilıcalı, "Liam çok iyi bir antrenör ve çok başarılı olacak. Kendisi genç ve takıma kendisini sevdirecek çok iyi bir karakter. Pek çok olumlu şey var ama sonuçta ben ve takımım bu kulüp için bir şeyler hayal ediyoruz ve sahada görmek istediğimiz bir futbol tarzı var. En büyük farkın ne olduğunu söyleyemem. Liam'ın futbol felsefesi çok iyi ve başarılı olabilir ama bunun gelecek için karakterimize uygun olduğunu görmedik" dedi.

'İLK DAKİKADAN BERİ SÖYLEDİM'

"Hücum futbolu istiyorum. Hücum, eğlenceli bir takım istiyorum. Bunu bu kulübü satın aldığım ilk dakikadan beri söyledim. Sıkıcı bir 0-0'dansa 3-2 kaybetmeyi tercih ederim dedim. Eğer puanları sayıp her maç 0-0 berabere kalırsanız küme düşersiniz. 3-2 kaybederseniz kazanacaksınız demektir."

Haberin Devamı

"Futbol beynim tamamen başarılı ve eğlenceli bir futbol tarzıyla dolu. Liam'ın harika bir felsefesi var ama dünyada farklı futbol tarzları var. Liam'ın yöneticiliği başarılı olabilir ama biz farklı şeyler görmek istiyoruz. Belli bir futbol tarzına sahip olan bir antrenöre gidip ondan farklı bir şekilde oynamasını istemek benim için iyi değil."