Dünya 'CJNG' vahşeti! Tüyler ürperten infaz: Videoya çekip, tehdit notuyla gözdağı verdiler

'CJNG' vahşeti! Tüyler ürperten infaz: Videoya çekip, tehdit notuyla gözdağı verdiler

02.05.2024 - 15:54 | Son Güncellenme:

İzleyenlerin vücudundaki kanın çekilmesine yol açan video ilk olarak sosyal medyada yayıldı. Acımasız tetikçiler, kurbanlarını sorguya çektikten sonra tüyler ürperten infaza imza attı. Cesetleri, bulan yetkilileri bir de tehdit mesajı bekliyordu.

CJNG vahşeti Tüyler ürperten infaz: Videoya çekip, tehdit notuyla gözdağı verdiler

Sosyal medyada yayılan ve izleyenlerin kanını donduran video, maskeli acımasız kartel tetikçilerinin kurbanlarını sorguya çektiği anların ardından gerçekleştirdiği infazı gözler önüne serdi. Vahşi infazın ardından cesetler yanına bırakılan tehdit notuyla beraber bulundu.

Haberin Devamı

CESET VE ÇIĞLIKLARLA DOLU KORKUNÇ MİRAS

CJNG vahşeti Tüyler ürperten infaz: Videoya çekip, tehdit notuyla gözdağı verdiler

2009 yılında kurulan Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG), şu an Meksika'daki en tehlikeli ve güçlü kartel olarak kabul ediliyor. El Chapo'nun 2019'da iade edilip hapse atılmasından bu yana; CJNG, yeni liderlik altında 13 milyar sterlinlik (yaklaşık 526.315.719.150 Türk Lirası) bir uyuşturucu imparatorluğuna dönüştü ve neredeyse Meksika'nın tamamını esir alarak gücünü arttırdı.

Küresel hakimiyete yönelik acımasız yükselişleri arkalarında kurbanlarının kalplerini parçalayan, vücutlarını asit varillerinde eriten ve hatta hamile kadınları hedef alan ceset ve çığlıklarla dolu korkunç bir miras bıraktı.
CJNG'nin suç imparatorluğu, Meksika'daki diğer kartellerin şiddetli rekabetine rağmen artık dünyanın her köşesine yayıldı.

Haberin Devamı

CJNG vahşeti Tüyler ürperten infaz: Videoya çekip, tehdit notuyla gözdağı verdiler

SORGULAMA VE TÜYLER ÜRPERTEN İNFAZ

Resmi olmayan bilgilere göre CJNG'ye ait olan videoda, cani kartel üyelerinden biri kurbanlarına dönerek, "Geçimini nasıl sağlıyorsun?" diye soruyor.

Çaresiz adam, "Ben masumum, kötü şeyleri sevmiyorum" diyerek kendisinin suça karışmadığını söyledi ve Gopes ile Dientes de Lata adlı kişilerin yerel bir savcılığın ajanının öldürülmesi emrini verdiğini işaret etti.

La Barredora isimli çetenin liderlerinden 'El Gopes' lakaplı José Luis Olán bir süredir kartel üyeleri tarafından tehdit ediliyor. Videoyu kaydeden adam, "Tomas ve Pescuezo'nun Playa del Carmen'de olduğunu tespit ettik" derken kayıt kan donduran bir noktaya ilerliyor.

CJNG vahşeti Tüyler ürperten infaz: Videoya çekip, tehdit notuyla gözdağı verdiler

TEHDİT NOTU CESETLERİN YANINDA BULUNDU

Öyle ki, maskeli adamlardan biri, partnerinin işaret ettiği kişinin kafasını palayla kesiyor. Siyah plastikle sarılmış cesetlerin yanına bir tehdit notu iliştirilmişti. Not kartel üyelerinin düşmanlarına gözdağı veren mesajı içeriyordu.

Yerel basına yansıyan haberlere göre, sorgulama ve tüyler ürperten infaz ülkenin Tabasco eyaletinin Comalcalco şehrinde kayıtlara geçti.