Cadde Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!

Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!

16.04.2024 - 11:42 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. "Bana göre arabesk ve sanat müziği ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor" diyen ünlü isim, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı City's'de objektiflere yansımıştı. Ünlü isim, Melisa Döngel'in "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla yapmam' demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun" sözleriyle ilgili konuşmuştu.

Haberin Devamı

Ekinci, "Ben arkadaşımın sevgilisine bakmam. Bakanın da beynini patlatırım. Onun beynini patlatmamışlar, daha denk gelmemiş! Çok ayıp şeyler. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" demişti.

Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor

"ÇAYI DEMLE GELİYORUM"

Önceki günlerde Maslak'ta sahne alan şarkıcı, cesur kostümüyle dikkat çekmişti. "Çayı demle geliyorum" notuyla konserdeki dansını sosyal medya sayfasından paylaşan ünlü isim, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Ekinci'nin dansı ve hareketleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'müstehcen' bulunmuştu.

Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor

"BENİM İÇİN BİR SORUN YOK"

Son olarak Nişantaşı City's'de görüntülenen 46 yaşındaki Tuğba Ekinci, hareketlerinin 'müstehcen' bulunmasıyla ilgili; "Seyirciler çok güzeldi. Benim için bir sorun yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor

"BENİM İÇİN SANAT, SAHNE ŞOVU VE KONDİSYON DEMEK"

"Bana göre arabesk ve sanat müziği ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor" diyerek çok tartışılacak bir açıklamada bulunan Ekinci, "Bana göre sanat benimki... Ben hiçbir zaman arabeskçi olmaya çalışmadım. Benim için sanat, sahne şovu ve kondisyon demek" dedi ve ekledi:

Oldum olası arabeski sevmiyorum. Arabesk benim tarzım değil. Arabesk kurt köpeği gibi... Orta Doğu ülkeleri artık buna kanaat getirsin.