Cadde Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi

Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi

02.05.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.

Mine Tugaydan iddialı hareket Eksi 15 derecede göle girdi

Son olarak 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Defne' karakterine hayat veren Mine Tugay, geçtiğimiz ocak ayında hakkında çıkan estetik haberleri açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

Tugay, "Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım. Ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor. Son kertede orada oluşan bir kist sebebiyle ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Bazı sahnelerim onun şişliğine denk geldi maalesef" ifadelerini kullanmıştı.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bu söylentilere kayıtsız kalamayan 44 yaşındaki güzel oyuncu, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir yazı yayınlayarak; şu açıklamayı yaptı:

Herkes konuşmuş madem bir de ben konuşayım dedim. Sevgili dostlar, ben sol gözümle ilgili 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerinde birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor.

İDDİALI PAYLAŞIM

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla adından sık sık söz ettiren Mine Tugay Avusturya seyahatinde eksi 15 derece göle girdi. Tugay, o anları sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.

Mine Tugaydan iddialı hareket Eksi 15 derecede göle girdi

"DENEMEZSEM OLMAZDI"

Haberin Devamı

Instagram hesabında 4 milyonu aşkın takipçisi bulunan Mine Tugay, paylaşımına: 'Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Denemezsem olmazdı.' notunu düştü!

Mine Tugaydan iddialı hareket Eksi 15 derecede göle girdi