Cadde Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!

Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!

17.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la (23) adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.

Melisa Döngelden Barış Alper Yılmaz ve aşk cevabı

Melisa Döngel, önceki gün menajer Eser Gökhan Küçükerol'un Bebek'te gerçekleşen doğum günü kutlamasına katıldı. Mekana girmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bayramı İstanbul'da geçirdim, önümüzdeki aylarda dijital bir mecrada diziye başlayacağım, onun hazırlığındayım. Hazal Kaya ile daha önce de çalışmıştım, çok tatlı ve çok sevdiğim biri" diyerek, rol arkadaşından övgüyle bahsetti.

Haberin Devamı

"HARİKA BİR DUYGU"

Son yıllarda Türk dizilerinin yurt dışında büyük ilgi görmesiyle ilgili düşünceleri sorulan Döngel, "Beni çok heyecanlandıran ve mutlu eden bir durum bu. Başka ülkelerde ve yerlerde insanların kalbine dokunabilmek ve onlar tarafından takdir edilmek harika bir duygu. Bu duyguyu da anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor" şeklinde konuştu.

Melisa Döngelden Barış Alper Yılmaz ve aşk cevabı

"BOĞAZ'DA İLK DEFA DENİZE GİRMİYORUM"

Bayram tatilinde İstanbul Boğazı'nda denize giren ve bu görüntüleri sosyal medyasında paylaşarak çok konuşulan oyuncu, "Mart ve nisan aylarında daha çok denize giriyorum, denize soğukken girmek daha sağlıklı. Boğaz'da ilk defa denize girmiyorum bu arada, daha önce de defalarca girmiştim. Sosyal medyadan gelen kötü yorumlar üzücü oluyor ama yaptığımız işin cilvesi bu" ifadelerini kullandı.

Melisa Döngelden Barış Alper Yılmaz ve aşk cevabı

Haberin Devamı

"BAŞARILI BİR FUTBOLCUYMUŞ"

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adı aşk iddialarına karışan Melisa Döngel, "Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini. Başarılı bir futbolcuymuş kendisi, başarılar diliyorum. Umarım hayatımda en kısa zamanda biri olur" cevabını verdi.

Melisa Döngelden Barış Alper Yılmaz ve aşk cevabı

"KEŞKE YAPMASAYDIM"

Geçtiğimiz aylarda yaptığı "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla' demem. Yapmamaya özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım, geçmiş olsun" açıklaması hatırlatılan genç oyuncu, "Öyle bir cümle çıkmadı ağzımdan. Konu bir an önce kapansın diye, makara ve komiklik olsun diye bir açıklama yapmıştım, keşke yapmasaymışım. İnsanlar anlamak istedikleri gibi anlıyorlar, sağlık olsun" açıklamasında bulundu.

Melisa Döngelden Barış Alper Yılmaz ve aşk cevabı

"BEN FENERBAHÇELİYİM"

Döngel, geçtiğimiz şubat ayında, "Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa. Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım" demişti.