Cadde Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu

Hasan Can Kaya ameliyat oldu! Ünlü komedyenin sağlık durumu

20.04.2024 - 13:55 | Son Güncellenme:

Komedyen Hasan Can Kaya, evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken talihsiz bir sakatlık geçirdi. Omzunda kırıklar olan Hasan Can Kaya, beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Ameliyatın ardından Kaya'dan ilk açıklama geldi.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu Ünlü komedyenin sağlık durumu

'Konuşanlar' programı ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşları ile futbol oynarken omzunun üzerine düşüp sakatlandı.

Haberin Devamı

AMELİYAT BEŞ SAAT SÜRDÜ!

Ünlü isim, ağrıları artınca hastaneye gitti. Omzunda kırıklar olduğu tespit edilen Hasan Can Kaya, beş saat süren acil bir ameliyata alındı.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu Ünlü komedyenin sağlık durumu

34 yaşındaki komedyenin başarılı bir operasyon geçirdiği ve ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu Ünlü komedyenin sağlık durumu

Birkaç gün hastanede istirahat edecek olan Hasan Can Kaya'nın, 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı ABD turnesi sağlık sorunu nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Hasan Can Kaya ameliyat oldu Ünlü komedyenin sağlık durumu

İLK AÇIKLAMA

Ameliyat haberlerinin ardından, Hasan Can Kaya X (Twitter) hesabından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. 'Konuşanlar' bölümlerinde stoklu ilerlediğimiz için yayınında herhangi bir aksama olmayacak. Sadece nisan ve mayıs aylarındaki Stand Up Party Dünya Turnesini ertelemek durumunda kaldım. Özetle iyiyiz, işimizin başındayız. Gösterdiğiniz büyük ilgiye ve sevgiye çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum.