Cadde Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Sürprizli bir karakter'

Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Sürprizli bir karakter'

06.05.2024 - 10:39 | Son Güncellenme:

Haziran 2023'te final yapan 'Camdaki Kız'ın ardından yine Kanal D’de bu kez 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile seyirci karşısına çıkan Hande Ataizi, sevilen dizi ve karakteri 'Savcı Süreyya Uyar' hakkında konuştu.

Hande Ataiziden Taş Kağıt Makas açıklaması Sürprizli bir karakter

Kanal D’de çarşamba akşamları yayınlanan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinde yer alan Hande Ataizi, BeStyle Magazine için objektif karşısına geçti ve dergiye röportaj verdi.

Haberin Devamı

"ÖZEN GÖSTERMEK ANGARYA DEĞİL"

"Rollerinizin üzerinize bu kadar yakışmasını nasıl sağlıyorsunuz?" sorusuna ünlü oyuncu, "Potansiyelimin en fazlasını ortaya koymaya çalışıyorum. Severek seçiyorum karakterleri ve farklı olmalarına dikkat ediyorum. O rolü oynamayı istemem lazım. İkincisi de işim için yaşıyorum ve oradan besleniyorum. Böylelikle özen göstermek benim için bir angarya olmuyor" cevabını verdi.

Hande Ataiziden Taş Kağıt Makas açıklaması Sürprizli bir karakter

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Ataizi, Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu hakkında, "Bütün oyuncularımız kıymetli. Böyle bir kadroda yer aldığım için çok mutluyum. Süreyya Savcı da sistemin içinde, her an her şey olabileceklerden. Sürprizli bir karakter" açıklamasnı yaptı.

Hande Ataiziden Taş Kağıt Makas açıklaması Sürprizli bir karakter

'RUHSAR' İTİRAFI!

Ünlü isim, 90’ların sonunda Kanal D’de yayınlanan 'Ruhsar' dizisinin başarısıyla ilgili, "Gelişmiş ülkelerdeki gibi süresi 45 veya 60 dakikaydı. Canhıraş iş yetiştirme derdi yoktu. Senaristler de yazarken özgürdü" ifadelerini kullandı.