Cadde Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama

Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama

04.05.2024 - 07:50 | Son Güncellenme:

Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Usta oyuncu Aliye Uzunatağan, kızı ve damadı hakkında çıkan 'ayrılık' haberlerine tepki gösterdi.

Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu Aliye Uzunatağandan açıklama

Aliye Uzunatağan, önceki gün Yeditepe Üniversitesi'nin düzenlediği ödül törenindeydi. Gazetecilerle sohbet eden sanatçı, genç jenerasyondan bahsetti.

Haberin Devamı

"HARİKA OYUNCULAR VAR"

Gençleri başarılı bulduğunu dile getiren Uzunatağan, "Bu işe dokuz yaşında başladım. Bu gün buradaysam gençler tarafından da beğeniliyorum demektir. Birçok genç oyuncuya eğitim verdim. Birçok ödüle layık görüldüm. Pırıl pırıl gençler yetişiyor. Harika oyuncular var. Bizler bu konuda bence çok başarılıyız" dedi.

Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu Aliye Uzunatağandan açıklama

"34 SENEDİR BEŞ KURUŞ ALMIYORUM"

Arjantin'de 60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez'in güzellik kraliçesi seçilmesini değerlendiren Uzunatağan, "Ben böyle bir yarışmaya girmezdim. Ben bu ülkede gençlere el veren bir drama öğretmeniyim. Gençlere el veriyorum ve bütün öğrencilerim star. Tek tek sayamıyorum çünkü çok var, kimseyi unutmak istemiyorum. Bu işe devam edeceğim, insan yetiştirmek harika bir duygu. Bu işi yaparken de 34 senedir beş kuruş para almıyorum. Tamamen gönüllü bir şekilde devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu Aliye Uzunatağandan açıklama

Haberin Devamı

"BOŞANMA FALAN YOK"

Kızı Ayşecan Tatari ve damadı Edip Tepeli'ye yönelik ayrılık iddialarıyla ilgili ise usta sanatçı, "Benim torunum var, onu çok seviyorum. Boşanma falan yok, asla olamaz. Aşık olarak evlendiler onlar. Siz böyle haberlere inanmayın. Üreten bir aşkları var onların. Birçok tiyatro oyununa hizmet ediyorlar. Üretken bir beraberlik var, fazlasıyla aşk da var. Burdan da torunumun yanına gideceğim" sözleriyle ayrılık iddialarını yalanladı.